MALATYA / BATTALGAZİ - 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma haftasını idrak edebilme ve öğrencilerimizin, Vatanımızı kimlerden emanet aldıklarının bilincine varabilmeleri için , Şehitliğimizi ziyaret ettik, 2014 yılında okulumuzdan mezun olan ve konferans salonuna ismini verdiğimiz Şehit Mehmet ÇELİK' in anne ve babasını Şehidimizin evinde ziyaret ettik. Tüm Şehitlerimize Allah Rahmet eylesin.

Mrt

Battlgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yürüttüğü Liselerarası Müzik Yarışmasında öğrencilerimiz  Miraç İÇEL 2. , Melike GÜRCÜ 3. , eren HASAR ve Sılanur KARAKOL öğrencilerimiz dereceye girmişlerdir.  Öğrencilerimizi tebrik ediyor danışman öğretmenimiz Fulya BİRŞEY' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Malatya Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize sanayi ve teknolojik gelişmeler hakkında seminer verildi.

Ara

İlimizde düzenlenen Badminton spor müsabakalarında finale kalan takımımız, finalde de rakibini yenerek Malatya İl Birinciliğini kazanmıştır. Öğrencilerimizi ve danışman Beden Eğitimi Öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Ara

Öğrencilerimizin  bireysel ilgileri doğrultusunda seçtikleri konuları inceleyerek , hazırladıkları projelerle, bilimsel araştırma süreçlerini yaşayarak öğrendikleri etkinliklerin başında gelen, TUBİTAK  4006 Bilim Fuarımızı gerçekleştirdik. 20 proje başlığıyla gerçekleştirdiğimiz Bilim Fuarımızda öğrencilerimiz; bu proje etkinliklerinin  planlanması, hazırlanması ve gerçekleştirilmesi aşamalarında eleştirel düşünme, zaman yönetimi, problem çözme, yazılı ve sözlü sunum ile bilimsel araştırma becerilerini geliştirerek, sabırlı bir şekilde çalışmayı öğrenip ,  sunum yapma imkanlarını buldular.

Projelerin hazırlanması ve bu aşamaya gelinceye kadar olan süreçlerde etkin rol alan öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Uzaktan eğitim sürecindeki öğretim eksikliklerimizi tespit edebilmek ve bunları tamamlayıcı eğitim planı yapabilmek için tüm sınıflarımıza hazırbulunuşluk sınavı yaptık.

Nis

Battalgazi Belediyemizin düzenlediği Resim yarışmasında 1. ve 3. Dereceyi okulumuz öğrencileri kazandı. Öğrencilerimiz 'Hayrunisa AVAR' ve' Erdi KAYA'yı  tebrik ediyor danışman öğretmenimiz İsmet KINIK 'a teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çanakkale zaferinin 106 . yıl dönümünde şehit ve gazilerimizi yeniden hatırlamak için okulumuzda düzenlenen programı gerçekleştirdik.Bu anlamlı günde okulumuzdan 2014 yılında mezun olan ve  9 Ocak 2021 tarihinde Diyarbakır' da bir çatışmada şehit olan
 Uz. Çvş. Mehmet ÇELİK'in adını verdiğimiz konferans salonumuzun da açılışını yaptık.  Açılışa katılan şehidimizin ailesi duygulu anlar yaşayarak, tüm öğretmen ve idarecilerimize şehidimizin adını yaşatacağımız için teşekkür ettiler.

Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet, ailelerine sabırlar diliyoruz.

Ock

Okulumuz mezunu Mehmet ÇELİK  Diyarbakır Lice kırsalında vatanını kahramanca savunurken şehit düşmüştür. Şehidimize Allah'tan Rahmet, şehidimizin ailesine ve milletimize başsağlığı diliyoruz. Çatışmada yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Okulumuz ve Devletimizin her okulu Aziz Vatanımızı savunmak için her yıl yüzlerce mezun vermeye devam edecektir.