MALATYA / BATTALGAZİ - 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi

Nis

Bahar turnuvası final maçı ile sportif etkinliğimiz sona erdi.

Nis

6 Şubat depremi şehidimiz Battalgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mücahit TUNÇ'un adı okulumuz kütüphanesinde yaşatılacak.Emeği geçen herkese  sonsuz teşekkürler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programımız öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Mrt

Okulumuzda 06.03.2024 tarihinde Sivil Savunma günü ve Deprem Haftası nedeni ile deprem tahliye tatbikatı yapıldı.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla öğrencilerimiz tarafından pano çalışması yapıldı.

Şbt

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol Daire Başkanlığı tarafından okulumuz öğrencilerine İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ve SIFIR ATIK konusunda seminer düzenlendi.

Şbt

İlimizde düzenlenen okul sporları Genç Kızlar Dart şampiyonasında okulumuz öğrencileri İl 2'ncisi  olmuşlardır.

Ock

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik, Battalgazi Halk Sağlığı Merkezi tarafından "DİYABETTE BESLENME" başlıklı seminer düzenlendi.

Gazilerimiz okulumuzu ziyaret ettiler

Kas

Malatya il Emniyet Trafik şube müdürlüğü tarafından öğrencilerimize trafik kuralları ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk' ü hayata veda edişinin 84. yıldönümünde andık.

10-16 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI

Ekm

YARIŞMALAR SONUCUNDA ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLERİMİZ

Ekm

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI VELİ TOPLANTISI OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA ÖĞRETMEN VE VELİLERİMİZİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.