T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MALATYA / BATTALGAZİ - 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi

OKULUMUZ

Eğitim öğretim sürdürdüğümüz okulumuz 1998 yılında 20 Mayıs Vakfının bağışladığı 9092 m2´lik arsa üzerine vakıf tarafından inşa edilmiştir. Okulumuz lise olarak hizmete açılmıştır. Okulun yapılı alanı 1671 m2´dir. Geriye kalan arsa okul bahçesi olarak kullanılmaktadır.
     Okulumuz 1999-2000 eğitim öğretim yılında 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi ismini alarak eğitim-öğretime başlamış, 2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren ise 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Sağlık Meslek Lisesi adını almıştır. 2013-2014 eğitim- öğretim yılında ise okul dönüşümü nedeniyle 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi adını almıştır . Okulumuz 2018-2019 Öğretim yılında 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Anadolu Lisesi'ne dönüştürülmüştür.

-İlk Yardım Yönetmeliğinin 19. maddesi gereğince iş sağlığı ve güvenliği kapsamında; tehlike sınıflarına göre belirli sayılarda ilk yardımcı bulundurulması zorunlu hale gelmesi nedeniyle   Okulumuz bünyesinde "İlk Yardım Merkezi" açılmıştır. Bu kapsamda İlimizde görev yapan Milli Eğitim personeli " İlk Yardım" eğitimine alınmış olup eğitim faaliyetlerimiz devam etmektedir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.11.2021 - Güncelleme: 04.11.2021 12:43 - Görüntülenme: 983